Reservatie toevoegen

Gewijzigd op Mon, 05 Dec 2022 om 11:19 AM

Indien een reservering niet door de klant wordt gemaakt op de website, maar de dealer het voertuig handmatig wil reserveren voor de klant, kan hij dit doen via de backend interface van CFM (app.carflowmanager.com)

Hoe een wagen voor een klant reserveren

Maak een nieuwe lead aan (als alternatief, als de lead bestaat, open deze dan vanuit de kanban).

Maak een nieuwe aanbieding voor het voertuig dat gereserveerd moet worden

zodra de offerte is aangemaakt, moet deze worden gemarkeerd als gereserveerd volgens de stappen in het onderstaande scherm

Stappen:

1. Klik van onder op 'Reserveren'

2. Vul de nodige info

3. Vul in voor hoeveel dagen u deze wagen zal reserveren

4. Kies de aantal dagen en de prijs wordt automatisch gegenereerd - u kan deze prijs nog steeds aanpassen

5. Selecteer een locatie/vestiging

6. 'Opslaan en printen' - om deze in PDF af te drukken

U kunt de reservering altijd annuleren of opnieuw printen

Reservaties instellen

Ga naar Instellingen -> Verkoop -> Reservaties om de dagen en prijzen in te stellen: