Offerte aanmaken

Gewijzigd op Wed, 30 Nov 2022 om 12:20 PM

Hierbij een korte documentje over hoe een offerte aan te maken in uw Carflow account.

Een offerte is steeds een onderdeel van een lead. Als u een offerte wil opstellen, moet u dus eerst een lead hebben aangemaakt.

Hoe een offerte aan te maken

Klik op de knop 'Offerte' op de leadpagina om naar de eerste stap te gaan voor het aanmaken van een nieuwe offerte in het systeem.

Stap 1: Voertuig informatie

Zoek voor welke voertuig u een offerte wilt maken

Stap 2: Prijs details

De prijs wordt automatisch ingevuld maar u kunt deze nog aanpassen.

Het is mogelijk om meerdere opties aan toe te voegen zoals:

• Promoties

• Accessoires

• Onderhoud

• Overname (deze moet apart gecreëerd worden om hier toe te voegen)

• Voorschot

• Andere

Een offerte werd gemaakt, nu kan u deze afdrukken of per mail naar de klant sturen:

PDF versie afdrukken:

E-mail versturen:

De e-mail dat de klant te zien krijgt: