Accessoires toevoegen

Gewijzigd op Tue, 08 Nov 2022 om 03:04 PM

Indien er extra accessoires bij een auto bijgeleverd kunnen worden die NIET zijn gedefinieerd onder de sectie 'OPTIES' van een voertuig, dan kan u deze hier handmatig aanmaken.

Bij het opmaken van de prijs van een offerte voor een bepaald voertuig in het systeem (als onderdeel van een lead), kan u dan één of meer van de hier aangemaakte accessoires toevoegen.

Accessoires toevoegen

1. Klik op het potloodje om het overzicht te bewerken.
  2. Klik vervolgens op de groene knop met een plusteken als u een nieuw accessoire wil toevoegen.
  3. Vul een naam in, een code voor deze optie, en een prijs.
  4. U kan 'Inclusief BTW' aanvinken als het BTW-percentage reeds verrekend is in de prijs.
  5. U kan 'Is reeds afgeleverd' aanvinken indien dit accessoire een ingebouwd of vast onderdeel is van het voertuig waar het bij hoort.