Link met gefilterd stock toevoegen

Gewijzigd op Tue, 15 Nov 2022 om 04:24 PM

Hoe bewerkt of voegt u een link toe met filter instellingen, zodat de bezoeker een gefilterde stock zien?

Nodige middelen

Om een filter code gemakkelijk te kunnen genereren, hebt u een URL-filter generator nodig, net zoals hier in de video wordt getoond.

• Open de URL-filter generator hier
  • Maak uw eigen kopie door te klikken op 'file' en vervolgens 'make a copy'.

Nu beschikt u over uw eigen URL-filter

Tips

U kan een combinatie van verschillende filters gebruiken.

• Merk en model: ?BMW-320;
  • Merk en transmissie: ?BMW-----------Benzine

U kan deze ' gefilterde stock-links' overal in de website plaatsen en niet enkel in het 'Main menu' gedeelte.

Let op! De filter instellingen werken enkel met de 'stock list'-pagina, waar uw hele stock getoond wordt.

Let op! U kan niet twee waardes van dezelfde filter type combineren: bv Opel en Audi merken.