Link met gefilterd stock toevoegen

Gewijzigd op Thu, 11 Mar 2021 om 01:40 PM

Hoe bewerkt of voegt u een link toe met filter instellingen, zodat de bezoeker een gefilterde stock ziet?

Benodigde middelen

Om filter code makkelijk te kunnen genereren, hebt u een URL-filter generator nodig, net zoals hier in de video.

• Open de URL-filter generator hier
  • Maak uw eigen kopie door te klikken op 'file' en vervolgens 'make a copy'.

Nu beschikt u over uw eigen URL-filter

Tips

• U kan een combinatie van verschillende filters gebruiken.
    • Merk en model: ?BMW-320;
    • Merk en transmissie: ?BMW-----------Benzine

• U kan deze 'gefilterde stock-links' overal de website plaatsen en niet enkel in het 'Main menu' gedeelte.

Let op!

• De filter instellingen werken enkel met de 'stock list'-pagina, waar uw hele stock getoond wordt.
  • U kan geen twee waardes van dezelfde filter type combineren: Bv Opel en Audi merken.