Showroomfiche

Gewijzigd op Tue, 30 Aug 2022 om 02:44 PM

In één klik de showroomfiche van een wagen afdrukken? Dat kan bij Carflow!

Hieronder krijgt u meer uitleg hoe dit stap per stap te doen.

Een showroomfiche afdrukken

Hieronder stap per stap:

1. Ga naar uw Carflow account en klik op Stock:

2. Klik op de auto waarvoor u een showroomfiche wenst:

3. Klik van onder op "afdrukken":

4. U krijgt dan deze opties te zien, u kan filteren op Taal, Plaats en Group:

5. Kies voor een showroomfiche met of zonder financiering:

De showroomfiche met financiering vereist dat de financiering wordt geconfigureerd.
Kijk hier hoe dit te configureren:
https://support.carflowmanager.com/nl/support/solutions/articles/44001855175-info-instellingen-stock

6. U kan de showroomfiche (zonder financiering) horizontaal of verticaal afdrukken: