Private lease - Flexlease

Gewijzigd op Mon, 23 Jan 2023 om 01:24 PM

Om de private lease formule te gebruiken moet u enkele stappen doorlopen om te komen tot een correcte lease prijs.

Het volledig ingeven van de voertuiggegevens is hiervoor een absolute vereiste. De berekening wordt namelijk berekend op basis van een aantal eigenschappen.

Flexlease activeren

Belangrijke punten om te weten:

Minimum vereisten: een PRO of een EXPERT licentie.

• Om op Flexlease.rent te kunnen publiceren moet u een abonnement met Flexlease hebben.
  • Het aanvragen van een private leaseprijs is uitsluitend mogelijk voor voertuigen die BTW aftrekbaar zijn!
  • Om de wagens op de website van Flexlease.rent te publiceren moet u een lease prijs aanvragen en daarna op de knop website (onder "publicaties") drukken.

Verplichte velden bij voertuig details

Wagen aangemaakt in Carflow of juist geïmporteerd? Zorg ervoor dat de volgende velden zijn ingevuld:

Carrosserie Type
• Brandstof Type
• Kilometerstand
• Eerste registratie
• Cilinderinhoud
• Kw
• PK
• Fiscale PK
• CO2
• Emissie Klasse
• Gewicht (Max)
Trekgewicht/Max. AHW-Ongeremd
Definitieve verkoopprijs

LET OP! De wagen mag niet meer dan 50.000KM hebben.

LET OP! De wagen mag niet ouder dan 36 maanden zijn.

LET OP! Marge-auto's kunnen geen leaseprijs krijgen.

Hoe een leaseprijs aanvragen en op Flexlease.rent publiceren:

De leaseprijs kan gemakkelijk worden aangevraagd met een druk op de knop.

1. Ga in het stockoverzicht naar het voertuig waar u de prijs voor wilt aanvragen.

2. Wanneer alle verplichte velden correct zijn ingevuld kan u naar de tab " Prijs" gaan en op de onderste knop klikken om zo de lease prijs te vragen.

3. Wanneer u hier op drukt verschijnt de volgende popup. Kies hier voor Krijg Lease Prijs.

Let op! Als u een parameter te weinig invult zal Carflow Manager ook automatisch een melding tonen dat de leasing prijs niet berekend kan worden, hieronder een scheen shot van deze melding.

4. Zodra dit is gedaan, verschijnen de leasing prijzen in de volgende velden:

5. Ga naar de tab "Publicaties" en druk op de knop "Website" om op Flexlease.rent te publiceren.

6. De wagen zal dan op Flexlease.rent gepubliceerd zijn.

Belangrijk! Wagens worden elk uur gesynchroniseerd tussen Flexlease.rent en Carflow Manager. Dit will zeggen dat de wagens na één uur op www.Flexlease.rent. zullen verschijnen.
Heeft u een Carflow website? Dan zullen de wagens per direct (soms binnen paar minuten) op uw website verschijnen.

Hoe wagens in bulk publiceren

Via de knop “Krijg Lease prijs” in één klik alle leasings opvragen van de geselecteerde wagens.

1. Ga naar uw stockpagina en filter op "te koop" en "Leaseprijs is verouderd" en kies "Ja"

2. Selecteer alle wagens

3. Druk op "Krijg Lease prijs"

4. Daarna krijgt u een melding van de wagens waarvoor wij wel een lease prijs hebben kunnen krijgen, alsook een foutmeldingen van de wagens waarvoor wij geen leaseprijs hebben kunnen krijgen.

Leasing pagina op uw website

Wilt u een Private Lease pagina op uw Carflow Website hebben?

Met een Carflow gebouwd website en een Expert licentie is dit mogelijk!

Zo ziet het eruit:

-Stock overzicht pagina

- Detailspagina van de wagen

- prijs simulator voor de berekening van de prijs p/maand

Hebt u al een EXPERT licentie? Neem dan snel contact met ons op om een Lease pagina aan te vragen!

Nog geen EXPERT licentie? Contacteer ons dan zeker, dan bespreken we wat de mogelijkheden zijn.

Een offerte in Flexlease.rent creëren

Na synchronisatie kan men dan met één klik binnen Flexlease een offerte opmaken. Via een zoekfunctie (zie screenshot) kan men eenvoudig zoeken naar alle wagens uit Carflow. Aanklikken en daarna kan dit omgezet worden in een Flexlease Offerte die men kan bezorgen aan de klant.

Meer info? Contacteer uw contactpersoon bij Flexlease, zij zullen u graag verder helpen.