Activeren Flexlease

Gewijzigd op Mon, 07 Nov 2022 om 08:26 AM

Om de private lease formule te gebruiken moet u enkele stappen doorlopen om te komen tot een correcte lease prijs.

Het volledig ingeven van de voertuiggegevens is hiervoor een absolute vereiste. De berekening wordt namelijk berekend op basis van een aantal eigenschappen.

Flexlease activeren

Belangrijke punten om te weten:

• Om op Flexlease.rent te kunnen publiceren moet u een abonnement met Flexlease hebben.
  • Het aanvragen van een private leaseprijs is uitsluitend mogelijk voor voertuigen die BTW aftrekbaar zijn!
  • Om de wagens op de website van Flexlease.rent te publiceren moet u op de knop "website" klikken onder "publicaties" bij uw Carflow account

Verplichte velden bij voertuig details

Wagen aangemaakt in Carflow of juist geïmporteerd via een partner? Zorg ervoor dat de volgende velden zijn ingevuld:

Carrosserie Type
• Brandstof Type
• Kilometerstand
• Eerste registratie
• Cilinderinhoud
• Kw
• PK
• Fiscale PK
• CO2
• Emissie Klasse
• Gewicht (Max)
Trekgewicht/Max. AHW-Ongeremd
Definitieve verkoopprijs

LET OP! De wagen mag niet meer dan 50.000KM hebben.

LET OP! De wagen mag niet ouder dan 36 maanden zijn.

LET OP! Marge-auto's kunnen geen leaseprijs krijgen.

Hoe een leaseprijs aanvragen, stap per stap:

1. De leaseprijs kan gemakkelijk worden aangevraagd met een druk op de knop.

Ga in het stockoverzicht naar het voertuig waar u de prijs voor wilt aanvragen.

2. Wanneer alle verplichte velden correct zijn ingevuld kan er op de onderste knop gedrukt worden.

3. Wanneer u hier op drukt verschijnt de volgende popup. Kies hier voor Krijg Lease Prijs.

4. Zodra dit is gedaan, verschijnen de leasing prijzen in de volgende velden:

Leasing pagina op uw website

Wilt u een Flexlease pagina op uw website hebben? Dit is zeker mogelijk!

Zo ziet het eruit:

Hebt u een EXPERT licentie? Neem dan snel contact met ons op om dit aan te vragen!

Nog geen EXPERT licentie? Contacteer ons dan zeker, dan bespreken we wat de mogelijkheden zijn.