Hoe kan ik acties uitvoeren op meerdere voertuigen tegelijkertijd?

Gewijzigd op Wed, 07 Dec 2022 om 12:19 PM

Korte uitleg over hoe acties op meerdere voertuigen tegelijkertijd uitvoeren.

Hoe kan ik acties uitvoeren op meerdere voertuigen tegelijkertijd

1.   Klik op Stock om naar het overzicht te gaan van de voertuigen en hun informatie.

Onderaan het scherm vindt u een balk met mogelijke acties.

HOE WAGENS SELECTEREN OM AAN EEN ACTIE TE ONDERWERPEN

2. U kan het aanvink knopje naast een wagen selecteren wanneer u één of meerdere items wilt behandelen.

2. U kan ook alle 10 zichtbare items op die pagina selecteren door het vakje bovenaan naast de sortering (of onderaan in de grijze balk) aan te vinken.

2. Via de "select all x Items" kan u ineens heel uw voorraad selecteren.

WELKE ACTIES WORDEN BESCHIKBAAR IN STOCK?

• ‘Publiceer Alle’: toont u een venster waar u publicatieplatformen kan aanduiden. Alle geselecteerde voertuigen kan u publiceren of depubliceren bij de platformen die u aanduidt.
  • ‘Wijzig Status’: laat u de verkoopstatus van de geselecteerde voertuigen aanpassen.
  • ‘Email’: toont een venster waar u de basisvoertuiggegevens van de geselecteerde auto’s samen met een bericht naar een contact kan sturen.
  • ‘Downloaden’: laat u een Excel downloaden met basisgegevens over de geselecteerde voertuigen.
  • ‘Printen’: laat u een PDF downloaden met een voertuigoverzicht van de geselecteerde voertuigen.
  • ‘Verwijderen’: geeft de mogelijkheid om de geselecteerde voertuigen te verwijderen.
  • ‘Kopieer’: laat u toe de geselecteerde auto’s te dupliceren.
  • ‘Trading’: deze functie is momenteel niet beschikbaar.
  • 'Importeren': importeer één of meerdere wagens via een Excel sheet.
  • 'Krijg lease prijs': laat u een leasing prijs aanvragen indien u deze gebruikt.

Wanneer u deze functionaliteiten gebruikt, let dan zeker op dat u alleen die specifieke items heeft aangeduid waarop u de handeling wil uitvoeren.