Let op: Dit artikel is gebaseerd op de Expert-versie van Carflow Manager. Mogelijke functionaliteiten hangen af van uw licentie en/of de rechten die u zijn aangewezen.
Als u geen toegang heeft tot een specifiek onderdeel van uw pakket neem dan contact op met de verantwoordelijke van het admin-account of onze support afdeling.

1.   Klik op Stock om naar het overzicht te gaan van de voertuigen en hun informatie.

Onderaan het scherm vindt u een balk met acties die momenteel grijs staan.

Sinds begin oktober 2019 is er een nieuwe knop toegevoegd, de ‘Importeren’-knop. Met deze knop kan u één of meerdere voertuigen toevoegen aan Stock vanuit een Excelbestand.

HOE WAGENS SELECTEREN OM AAN EEN ACTIE TE ONDERWERPEN

2.a.   U kan het aanvink knopje naast een wagen selecteren wanneer u één of meerdere items wilt behandelen.

2.b.   U kan ook alle 10 zichtbare items op die pagina selecteren door het vakje bovenaan naast de sortering (of onderaan in de grijze balk) aan te vinken.

2.c Via de "select all x Items" kan u ineens heel uw voorraad selecteren.

WELKE ACTIES WORDEN ER BESCHIKBAAR IN STOCK?

• ‘Publiceer Alle’ toont u een venster waar u publicatieplatformen kan aanduiden. Alle geselecteerde voertuigen kan u publiceren of depubliceren bij de platformen die u aanduidt.
  • ‘Wijzig Status’ laat u de verkoopstatus van de geselecteerde voertuigen aanpassen.
  • ‘Email’ toont een venster waar u de basisvoertuiggegevens van de geselecteerde auto’s samen met een bericht naar een contact kan sturen.
  • ‘Downloaden’ laat u een Excel downloaden met basisgegevens over de geselecteerde voertuigen.
  • ‘Printen’ laat u een PDF downloaden met een voertuigoverzicht van de geselecteerde voertuigen.
  • ‘Verwijderen’ geeft de mogelijkheid om de geselecteerde voertuigen te verwijderen.
  • ‘Kopieer’ laat u toe de geselecteerde auto’s te dupliceren.
  • ‘Trading’ laat u de geselecteerde voertuigen te koop aanbieden aan één of meer specifieke dealers.

Wanneer u deze functionaliteit gebruikt, let dan zeker op dat u alleen die specifieke items heeft aangeduid waarop u de handeling wil uitvoeren.