Documenten uploaden bij een wagen

Gewijzigd op Fri, 28 Apr 2023 om 03:35 PM

Hierbij een artikel over hoe documenten bij een wagen toe te voegen.

Hoe voeg ik documenten bij een wagen?

Klik op Stock om naar het overzicht te gaan van de voertuigen en hun informatie.

Vind het gewenste voertuig in de lijst en klik hier op om de detailpagina van dit voertuig te openen.

Let op! Alleen voertuigen die de status 'Niet Te Koop' hebben, kunnen tot in de diepte aangepast worden - van voertuigen die verkocht of gereserveerd zijn moeten de gegevens namelijk al vast liggen.

Details aanpassen om documenten toe te voegen

Voor het aanpassen van bijvoorbeeld de registratiegegevens van het voertuig

1. klikt u onder de tab ‘Details'

2. vervolgens in de balk onderaan op 'Aanpassen' om de gegevens op de pagina wijzigen.

3.Ga vervolgens onder de tab 'Documenten' op 'Blader door de docympenten voor het uploaden'

4. voeg documenten toe

5. Indien nodig, kunnen deze ook verwijderd worden. Een per een verwijderen of op 'verwijder alles' klikken.