Voeg een content pagina toe

Gewijzigd op Wed, 16 Nov 2022 om 12:34 PM

Hier gaat u leren hoe u een content pagina toevoegt en bewerkt.

Tips!

1. Naam van de pagina bepaalt ook de URL.

Bv: als u een pagina 'Over ons maakt', zal de URL van deze pagina worden: www.jouwwebsite.be/over-ons

2. 'Meta title' en 'meta description' worden gebruikt door Google om (1) te weten waarover de pagina gaat en (2) deze informatie te tonen wanneer uw pagina op Google verschijnt.

Bv:

Kan de 'meta title' en 'description' per pagina, via het CMS, toevoegen in het onderdeel SEO.
    • Meta title: naam pagina | naam dealership  (tot max 60 karakters)
    • Meta description: een algemene beschrijving van waarover deze pagina gaat. (tot 160 karakters)
  3. Hide in sitemap: Schakel dit aan als je een pagina beschikbaar wil maken maar niet kenbaar voor Google. Dit wil zeggen dit de link niet zichtbaar zal zijn op /sitemap pagina en in het sitemap.xml bestand

4. Met 'container type' instelling kan je de breedte van de banner bepalen

• Lege keuze: de banner wordt getoond op de breedte van de website. Je zal witte ruimte links en rechts zien.
    • Container-fluid: De banner wordt getoond op de hele breedte van de scherm,  zoals in de video