Het Dashboard is de eerste pagina waar een gebruiker terechtkomt na het inloggen. Afhankelijk van uw abonnement zal u bepaalde elementen op de pagina al dan niet zien. In dit artikel zullen alle mogelijke elementen kort overlopen worden.

Linksboven: STOCK-gegevensoverzicht met TOTALE WAARDE STOCK (stockwaarde berekend als som van alle verkoopprijzen van voertuigen in uw bezit) en VOERTUIGEN IN STOCK (stockaantal berekend als som van alle voertuigen in uw bezit).

Linksonder: SNELLE LINKS - STOCK geeft enkele knoppen weer waarlangs u snel en gemakkelijk een overzicht kan krijgen van alle voertuigen in de stock met specifieke eigenschappen (dankzij zoekfilters). SNELLE LINKS - VERKOOP geeft enkele knoppen weer waarlangs u snel en gemakkelijk naar een overzicht van leads en aanbiedingen kan gaan.

Rechts: LEADS-gegevensoverzicht met het Totaal aantal leads, Gecontacteerd aantal leads, Offerte aantal uit leads, Gewonnen aantal uit leads en het win rate als een percentage van het totaal aantal leads.

Rechtsboven staat een filter waarmee de gegevens voor een specifieke tijdsperiode weergegeven kunnen worden in het LEADS-overzicht.