Actieknoppen

Gewijzigd op Wed, 16 Nov 2022 om 03:51 PM

Een aantal knoppen blijven beschikbaar terwijl u door het platform navigeert.  Deze knoppen worden ook wel de ‘actieknoppen’ genoemd.

ACCOUNT BALK

• Account knop: Deze dient om zich af te kunnen melden van uw account
  • Taken knop: Het knopje in de vorm van een klembord dient om uw taak-overzicht te kunnen raadplegen.
  • Instellingen: Het tandwiel dient om toegang te kunnen bieden naar de instellingen. Door hier op te duwen opent er een dropdown-menu met een versnelde toegang naar de specifieke tabs.

ACTIEBALK

Verticaal links kan u in de actiebalk een aantal van de volgende knoppen terugvinden, afhankelijk van uw abonnement:

Toevoegen

De '+'-knop laat de gebruiker toe een auto toe te voegen aan Stock, een nieuwe lead te creëren, een contact toe te voegen aan Contacten, en een taak toe te voegen aan het taakoverzicht.

Dashboard

De Dashboard-knop brengt de gebruiker terug naar het Dashboard.

Leads

De Leads-knop brengt de gebruiker naar ons vernieuwde leads verwerking systeem.

Stock

De Stock-knop brengt de gebruiker naar een overzicht van voertuigen in stock.

Contacten

De Contacten-knop brengt de gebruiker naar een overzicht van alle contacten.

Inzichten

De Inzichten-knop brengt de gebruiker naar een overzicht waar gegevens omtrent verkoop en voorraad kunnen worden opgevraagd en gedownload.

Help

Het vraagteken roept een schermpje op waar de gebruiker een bericht kan opstellen naar het supportteam.

Userlane

Via deze tool bieden wij onze klanten een interactieve handleiding aan om ons systeem beter te leren hanteren.