Dashboard

Gewijzigd op Mon, 17 Oct 2022 om 10:07 AM

Het Dashboard is de eerste pagina waar een gebruiker terechtkomt na het inloggen. Afhankelijk van uw abonnement zal u bepaalde elementen op de pagina al dan niet zien. In dit artikel zullen we alle mogelijke elementen kort overlopen.

STOCK

De gegevens betreffende uw stock:

• Totale waarde stock = stockwaarde berekend als som van alle verkoopprijzen van de voertuigen in uw bezit
  • Voertuigen in stock = stockaantal berekend als som van alle voertuigen in uw bezit.

SNELLE LINKS

• STOCK geeft enkele knoppen weer waarlangs u snel en gemakkelijk een overzicht kan krijgen van alle voertuigen in de stock met specifieke eigenschappen (dankzij zoekfilters).
  • VERKOOP geeft enkele knoppen weer waarlangs u snel en gemakkelijk naar een overzicht van leads en aanbiedingen kan gaan.

LEADS GEGEVENSOVERZICHT

Overzicht van de leads weergeven als funnel. Hierin vindt je volgende gegevens weer:

• Totaal aantal leads
  • Gecontacteerd aantal leads
  • Offerte aantal uit leads
  • Gewonnen aantal uit leads
  • Win rate als een percentage van het totaal aantal leads.

Rechtsboven staat een filter waarmee de gegevens voor een specifieke tijdsperiode weergegeven kunnen worden in het Leads-overzicht.