Let op: Dit artikel is gebaseerd op de Expert-versie van Carflow Manager. Mogelijke functionaliteiten hangen af van uw licentie. De Go-versie bevat deze mogelijkheid niet.

Let op: Dit artikel gaat ervan uit dat de gebruiker alle machtigingen heeft om in het platform acties te ondernemen en informatie te bewerken. Indien u geen toegang heeft tot een specifiek onderdeel van uw pakket, kan het zijn dat uw gebruikersprofiel niet alle machtigingen heeft. Deze kunnen aangepast worden door de hoofdaccountgebruiker (Admin) binnen uw bedrijf.

Bestelbonnen worden gemaakt op basis van offertes, en offertes worden aangemaakt als onderdeel van een opportuniteit/lead bij een specifiek contact. Voor meer informatie over hoe u een opportuniteit/lead in het systeem kan aanmaken, zie FAQ: Hoe kan ik een opportuniteit / lead aanmaken? Hoe volg ik een deal op in het systeem?.

U kan de leads raadplegen in het overzicht Leads. Klik op Leads om naar het overzicht te gaan.

Hier kan u het contact aanklikken waarvoor de opportuniteit/lead is aangemaakt. Zo komt u op de pagina van de specifieke lead terecht.

Een bestelbon is steeds opgesteld op basis van een offerte die u overeen bent gekomen met de klant. U moet dus eerst een offerte hebben aangemaakt bij de lead - dit kan via de knop 'Offerte' bovenaan.

Wanneer de offerte in de lead is aangemaakt, dan kan u die ook terugvinden in de gegevens onder 'Details'. Daar kan u een link naar de offertepagina aanklikken.

Op de pagina van de offerte kan u rechts verschillende actieknoppen vinden, één daarvan is 'BESTELBON'. Als u hierop klikt kan u nog even enkele relevante gegevens nakijken. De leveringsdatum moet verplicht ingevuld worden. Als u aangesloten bent bij Opel, vink dan 'Getekend bij de dealer' aan wanneer u het signaal wil geven dat de auto officieel verkocht is. Klik tenslotte op 'OPSLAAN EN PRINTEN' onderaan om de bestelbongegevens beschikbaar te krijgen in een downloadbare PDF.