Let op: Dit artikel is gebaseerd op de Expert-versie van Carflow Manager. Mogelijke functionaliteiten hangen af van uw licentie. De Go-versie bevat deze mogelijkheid niet.

Let op: Dit artikel gaat ervan uit dat de gebruiker alle machtigingen heeft om in het platform acties te ondernemen en informatie te bewerken. Indien u geen toegang heeft tot een specifiek onderdeel van uw pakket, kan het zijn dat uw gebruikersprofiel niet alle machtigingen heeft. Deze kunnen aangepast worden door de hoofdaccountgebruiker (Admin) binnen uw bedrijf.

Klik linksboven op de blauwe knop met een plusteken, en druk op 'Contact'.

U komt op een scherm waar u de contactnaam eerst kan invoeren, om te controleren dat dit contact nog niet bestaat. Druk op 'Enter' om te zoeken.

Als er resultaten zijn voor wat u invult, zullen ze weergegeven worden.

Als het contact nog niet bestaat in het systeem, dan kan u het toevoegen door op de groene knop '+ CONTACT' te klikken.

U krijgt dan een scherm met allerlei gegevens die u kan invullen. De velden met een rood vierkantje zijn verplicht in te vullen als u het contact wil opslaan. Het is ook verplicht om minstens één e-mailadres of telefoonnummer op te geven voor het contact. Computertip: u kan vlot verspringen van één invulveld naar een volgende als u op de TAB-knop op uw toetsenbord drukt.

Als de nodige gegevens zijn ingevuld, drukt u op de groene knop 'OPSLAAN' rechtsboven.

Eens aangemaakt, kan u bij het contact ook de tab 'GERELATEERD' zien, waaronder opportuniteiten/leads zullen verschijnen die aan dit contact gelinkt worden. Onder de tab 'DOCUMENTEN' kan u bestanden toevoegen aan dit contact.