Een contact (persoon of bedrijf) toevoegen in CFM

Gewijzigd op Wed, 16 Nov 2022 om 02:40 PM

Bij deze artikel geven wij u meer informatie over een contact (persoon of bedrijf) in Carflow toe te voegen.

Hoe een contact toe te voegen in uw Carflow account

1. Klik linksboven op de blauwe knop met een plusteken, en druk op 'Contact'.

2. U komt op een scherm waar u de contactnaam eerst kan invoeren, om te controleren dat dit contact nog niet bestaat. Druk op 'Enter' om te zoeken.

Als er resultaten zijn voor wat u invult, zullen ze weergegeven worden.

3. Als het contact nog niet bestaat in het systeem, dan kan u het toevoegen door op de groene knop '+ CONTACT' te klikken.

4. U krijgt dan een scherm met allerlei gegevens die u kan invullen. De velden met een rood vierkantje zijn verplicht in te vullen als u het contact wil opslaan. Het is ook verplicht om minstens één e-mailadres of telefoonnummer op te geven voor het contact.

Als de nodige gegevens zijn ingevuld, drukt u op de groene knop 'OPSLAAN' rechtsboven.

5. Eens aangemaakt, kan u bij het contact ook de tab 'GERELATEERD' zien, waaronder opportuniteiten/leads zullen verschijnen die aan dit contact gelinkt worden. Onder de tab 'DOCUMENTEN' kan u bestanden toevoegen aan dit contact.

6. Om contacten (personen, groepen of bedrijven) snel terug te vinden kan u ook naar de tab 'Contacten' gaan om de contacten overzicht te bekijken:

7. Het is ook mogelijk om al uw contacten te downloaden door op de grijze onderste knop 'downloaden' te drukken.