Om te weten hoe u meerdere voertuigen tegelijk toevoegt aan uw stock, zie FAQ: Hoe kan ik een auto toevoegen aan mijn inventaris / stock?.

In de overzichten van Leads, Stock, Trading en Contacten kan u een lijst van items terugvinden. Het is mogelijk om vanuit het overzicht bepaalde acties uit te voeren op één, meerdere of alle items. U hoeft maar de items te selecteren waar u iets mee wil doen, en dan de actie te kiezen die u wil uitvoeren.

Om uitleg te geven, zal dit onderdeel het voorbeeld nemen van items in het Stock-overzicht en de acties die hierop kunnen uitgevoerd worden. De algemene werkwijze in de andere secties is dezelfde, al gaat het daar over andere acties.

Klik op Stock om naar het overzicht te gaan van de voertuigen en hun informatie.

Onderaan het scherm vindt u een balk met acties die momenteel grijs staan.

Sinds begin oktober 2019 is er een nieuwe knop toegevoegd, de ‘Importeren’-knop. Met deze knop kan u één of meerdere voertuigen toevoegen aan Stock vanuit een Excelbestand. Voor meer info hierover, zoals bovenaan vermeld, zie FAQ: Hoe kan ik een auto toevoegen aan mijn inventaris / stock?.

U kan de grijze acties gebruiken wanneer u één of meerdere items in het overzicht selecteert. Om een item te selecteren, kan u een vinkje zetten in het vakje naast specifieke items.

U kan ook alle items selecteren door het vakje bovenaan naast de sortering aan te vinken.

Welke acties worden er beschikbaar in Stock?

‘Publiceer Alle’ toont u een venster waar u publicatieplatformen kan aanduiden. Alle geselecteerde voertuigen kan u publiceren of depubliceren bij de platformen die u aanduidt.

‘Wijzig Status’ laat u de verkoopstatus van de geselecteerde voertuigen aanpassen.

‘Email’ toont een venster waar u de basisvoertuiggegevens van de geselecteerde auto’s samen met een bericht naar een contact kan sturen.

‘Downloaden’ laat u een Excel downloaden met basisgegevens over de geselecteerde voertuigen.

‘Printen’ laat u een PDF downloaden met een voertuigoverzicht van de geselecteerde voertuigen.

‘Verwijderen’ geeft de mogelijkheid om de geselecteerde voertuigen te verwijderen.

‘Kopieer’ laat u toe de geselecteerde auto’s te dupliceren.

‘Trading’ laat u de geselecteerde voertuigen te koop aanbieden aan één of meer specifieke dealers.

Wanneer u deze functionaliteit gebruikt, let dan zeker op dat u alleen die specifieke items heeft aangeduid waarop u de handeling wil uitvoeren.