Dit gebruikersprofiel is geblokkeerd. Ik heb een aantal keer een verkeerd wachtwoord ingegeven en deze boodschap is verschenen. Wat kan ik doen?

Gewijzigd op Tue, 26 Oct 2021 om 02:00 PM

Als er vijf keer een foutief wachtwoord wordt ingegeven bij een geldige gebruikersnaam, dan wordt dat gebruikersprofiel geblokkeerd en verschijnt de boodschap “Dit gebruikersprofiel is geblokkeerd. Contacteer support”. Deze maatregel is ingesteld om te verzekeren dat het profiel beveiligd blijft, in het geval iemand het wachtwoord probeert te raden om ongeoorloofd toegang te krijgen.

Om een geblokkeerd gebruikersprofiel te laten deblokkeren, kan u contact opnemen met het supportteam van Carflow via mail. Laat hen zeker het volgende weten:

• voor welke garage u werkt
  • uw gebruikersnaam
  • dat u de boodschap "Dit gebruikersprofiel is geblokkeerd" krijgt bij het inloggen.