Loginscherm

Gewijzigd op Tue, 15 Nov 2022 om 10:18 AM

Vanop dit scherm (https://app.carflowmanager.com) kan u als gebruiker inloggen op uw Carflow-account. Wanneer u van Carflow een mail heeft ontvangen met de gebruikersnaam en het wachtwoord die zij voor u hebben aangemaakt, kan u deze ingeven bij 'Gebruikersnaam' en 'Wachtwoord'. Klik dan op 'Login' (of druk op uw toetsenbord op Enter) om in te loggen.

Als de gegevens die u ingeeft niet herkend worden, zal er een foutmelding weergegeven worden bovenaan het scherm.

Controleer zeker dat niet alleen uw wachtwoord, maar ook uw gebruikersnaam correct is als de logingegevens niet geaccepteerd worden. Wanneer u vijf keer een foutief wachtwoord ingeeft bij een juiste gebruikersnaam, dan krijgt u de melding dat het gebruikersprofiel geblokkeerd is.

Contacteer ons indien u vragen heeft!

Wat als u uw wachtwoord vergeten bent?

Als u uw wachtwoord bent vergeten, dan kan u klikken op 'Wachtwoord vergeten?' om een nieuw wachtwoord in te stellen. Geef uw e-mailadres in en u zal een mail aankrijgen met een link waarmee u uw wachtwoord kan aanpassen.

Wat als u uw wachtwoord wilt aanpassen?

Als u uw wachtwoord wil aanpassen vanuit het platform, dan kan dit door naar de instellingen te gaan (het tandwielicoontje in de rechterbovenhoek) en het onderdeel 'Algemeen' te kiezen. Klik op de tab 'GEBRUIKERS' en zoek uw naam op in de lijst, klik erop om naar de pagina met uw gebruikersgegevens te gaan. Daar kan u klikken op het potloodicoontje rechtsboven, uw nieuwe wachtwoord tweemaal ingeven om deze nieuwe informatie te bevestigen en dan klikken op ‘Opslaan’. Vanaf dan kan u uw nieuwe wachtwoord gebruiken om in te loggen.