Gebruikersprofiel geblokkeerd

Gewijzigd op Fri, 18 Nov 2022 om 11:42 AM

Als er vijf keer een foutief wachtwoord wordt ingegeven bij een geldige gebruikersnaam, dan wordt dat gebruikersprofiel geblokkeerd en verschijnt de boodschap “Dit gebruikersprofiel is geblokkeerd. Contacteer support”. Deze maatregel is ingesteld om te verzekeren dat het profiel beveiligd blijft, in het geval iemand het wachtwoord probeert te raden om ongeoorloofd toegang te krijgen.

Wat te doen als uw gebruikersprofiel geblokkeerd is?

Om een geblokkeerd gebruikersprofiel te laten deblokkeren, kan u contact opnemen met het supportteam van Carflow via mail. Laat hen zeker het volgende weten:

• voor welke garage u werkt
  • uw gebruikersnaam
  • dat u de boodschap "Dit gebruikersprofiel is geblokkeerd" krijgt bij het inloggen.