Facebook catalogus - hoe de feed toe te voegen

Gewijzigd op Thu, 14 Sep 2023 om 10:40 AM

Facebook catalogus is een handig hulpmiddel waarmee u uw voorraad kunt beheren en promoten op de verschillende platforms van Facebook. Een Facebook catalogus is een container die informatie bevat over de producten die je op Facebook wilt laten zien of verkopen.

In feiten is de catalogus een bestand dat is gevuld met alle producten waarvoor je wilt adverteren, waarbij Facebook voor elke specifieke consument de beste optie kan kiezen op basis van zijn interesses en gedrag.

In dit artikel leggen we uit hoe je de feed aan je Facebook catalogus toegevoegd.

Hoe inhoud toevoegen aan Facebook

LET OP: Geef uw Customer Success Manager de login van uw Facebook-pagina. Zij geven u de link naar de inhoud van uw Facebook-pagina!

Hieronder, stap voor stap:

1. Ga naar je Facebook account:

2. Druk op de 3 regels (nr. 1)

3. Ga naar "Ads Manager" (nr. 3)

4. Druk vervolgens op "Commerce Manager" (nr. 4).

5. Klik dan op "Create a Catalogue" (nr. 5) en "Get started" (nr. 6):

6. Selecteer "Auto" als categorie (nr. 7) en druk vervolgens op "Next" (nr. 8):

7. Kies een naam voor je Facebook-catalogus (nr. 9):

8. Druk op "Ja" (nr. 13) en vervolgens op "Next" (nr. 14):

9. Gebruik een URL (nr. 15 en nr. 16), druk dan op "Next" (nr. 17):

10. Kies een tijdschema

11. Druk op "Hourly" (nr. 18) en vervolgens op "Next" (nr. 19) :

12. Uw Facebook catalogus en inhoud zijn succesvol aangemaakt.