Facebook catalogus - hoe de feed toe te voegen

Gewijzigd op Wed, 16 Nov 2022 om 01:44 PM

Facebook catalogus is een handig hulpmiddel waarmee u uw voorraad kunt beheren en promoten op de verschillende platforms van Facebook. Een Facebook catalogus is een container die informatie bevat over de producten die je op Facebook wilt laten zien of verkopen.

In feiten is de catalogus een bestand dat is gevuld met alle producten waarvoor je wilt adverteren, waarbij Facebook voor elke specifieke consument de beste optie kan kiezen op basis van zijn interesses en gedrag.

In dit artikel leggen we uit hoe je de feed aan je Facebook catalogus toegevoegd.

Hoe de feed toe te voegen op Facebook

LET OP! Geef jouw Facebook pagina id aan uw Customer Success manager. Zij zullen je de link voor de feed van je Facebook pagina bezorgen!

Hieronder, stap per stap:

1. Ga naar uw Facebook account:

2. Druk op de 3 lijnen (nr 1)

3. Ga naar "Ads Manager" (nr 3)

4. Druk daarna op " Commerce Manager" (nr 4)

5. Druk dan op "Create a Catalogue" (nr 5) en daarna op "Get Started" (nr 6):

6. Kies "Auto" als categorie (nr 7) druk daarna op "Next" (nr 8):

7. Kies een naam voor uw Facebook catalogus (nr 9):

8. Druk op "Yes" (nr 13) en daarna op "Next" (nr 14):

9. Gebruik een URL (nr 15 en 16) en druk daarna op "Next" (nr 17):

10. Kies een tijdschema

11. Druk op "Hourly" (nr 18) en daarna op "Next" (nr 19):

12. Uw Facebook catalogus en feed werd succesvol gecreƫerd.

Contacteer ons voor al uw vragen via support@carflowmanager.be