Car-Pass. De kilometerweter.

Gewijzigd op Wed, 07 Dec 2022 om 03:57 PM

In dit artikel zult u meer over de functies en mogelijkheden van de Car-Pass kunnen leren. Wij zullen het over meerdere onderwerpen hebben zoals hoe u uw Carflow account met uw Car-Pass account te linken en hoe een Car-Pass fiche in PDF te downloaden, dit en veel meer.

Uw Car-Pass account met uw Carflow account linken

LET OP! Het is belangrijk om uw BTW nummer in uw Carflow account in te vullen, anders is het genereren van een Car-Pass niet mogelijk.

Hieronder de stappen om uw twee accounts te linken:

1. Ga naar uw Carflow account en klik op Stock:

2. Helemaal onderaan de pagina vind u de inloggegevens van uw Car-Pass account

TIP: met deze inloggegevens kunt u op uw Car-Pass account inloggen:
https://professionals.car-pass.be/auth/login?lang=nl

Nieuwe filters van uw Carflow account

Met deze nieuwe filters kunt u in een handomdraai al uw wagens met een geldige Car-Pass zien, zo bespaart u tijd en hoeft u dit niet meer handmatig te doen.

Nu kunt u ook filteren op "bijna verlopen", "verlopen" of "ontbreekt" om snel en eenvoudig een zicht te hebben op al de wagens die geen geldige Car-Pass hebben. Dit moeiteloos met de hulp van onze filters.

Hoe deze filters werken:

1. Ga naar uw stock en klik op de knop "filter"

2. Zoek bij "nieuwe criterium toevoegen" naar "CarPassStatus"

3.   Hier kunt u onder de status "ontbreekt", "bijna verlopen", "verlopen", "active" filteren

4. Kolom met de Car-Pass status

Car-Pass hernieuwen

Het is eenvoudig om uw Car-Pass te hernieuwen en daarvoor hoeft u niet meer op uw Car-Pass account in te loggen en alle gegevens van een wagen in te vullen. Deze allemaal dankzij de knop "hernieuwen", in een knipoog en de Car-Pass in hernieuwd.

Hoe een Car-Pass te hernieuwen:

1. Indien de Car-Pass niet geldig is kunt u op de knop "hernieuwen" klikken om de Car-Pass te genereren. Indien dit toch niet lukt en u een foutmelding krijgt, gelieve dan in te loggen op uw Car-Pass account om de foutmelding te bekijken en te identificeren.

U kunt Car-Pass op het nummer 02 773 50 56 contacteren - zij zullen u verder kunnen helpen

Car-Pass in PDF downloaden

Wanneer u op het logo van Car-Pass klikt krijgt u 2 opties:

• naar Car-Pass website te gaan
  • een PDF van de Car-Pass downloaden

Voor DSR klanten is de Car-Pass ook te zien op hun website

Hieronder een voorbeeld van hoe het onder een wagen beschikbaar is zo dat uw klanten het direct kunnen raadplegen.