Hoofdbanner bewerken

Gewijzigd op Wed, 16 Nov 2022 om 10:33 AM

Bij deze video spreken wij over hoe u de hoofdbanner op de homepagina bewerkt.

Tip!
-Voeg een banner met breedte van 1920 pixels en hoogte tussen 450 en 550 pixels.
-Met de 'container type' instelling kan je de breedte van de banner bepalen:

-Lege keuze: de banner wordt getoond op de breedte van de website. Je zal witte ruimte links en rechts zien.
-Container-fluid: De banner wordt getoond op de hele breedte van de scherm, zoals in de video.