Hoofdbanner bewerken

Gewijzigd op Fri, 25 Dec 2020 om 08:22 PM

Hier gaat u leren hoe u de hoofdbanner op de homepagina bewerkt.

Tips

• Voeg een banner met breedte van 1920 pixels en hoogte tussen 450 en 550 pixels.
    Voor meer info over foto-afmetingen, klik hier.

• Met de 'container type' instelling kan je de breedte van de banner bepalen:
    • Lege keuze: de banner wordt getoond op de breedte van de website. Je zal witte ruimte links en rechts zien.
    • Container-fluid: De banner wordt getoond op de hele breedte van de scherm,  zoals in de video