Let op: Dit artikel is gebaseerd op de Expert-versie van Carflow Manager. Mogelijke functionaliteiten hangen af van uw licentie en/of de rechten die u zijn aangewezen.
Als u geen toegang heeft tot een specifiek onderdeel van uw pakket neem dan contact op met de verantwoordelijke van het admin-account of onze support afdeling.

De details van een voertuig staan op de specifieke pagina van dat voertuig in het Stock-overzicht. Daar kan u ook de gegevens van het voertuig gaan bewerken.

Klik op Stock om naar het overzicht te gaan van de voertuigen en hun informatie.

Vind het gewenste voertuig in de lijst en klik hier op om de pagina voor dit voertuig te openen.

Merk op: alleen voertuigen die de status 'Niet Te Koop' of 'Te Koop' hebben, kunnen tot in de diepte aangepast worden - van voertuigen die verkocht of gereserveerd zijn moeten de gegevens namelijk al vast liggen.

U vindt op de pagina van het voertuig de tabs 'Details', 'Foto & Video', 'Prijs', 'Publicaties' en 'Opportuniteiten'. Onderaan het scherm vindt u opnieuw een balk terug met acties die u kan ondernemen voor dit voertuig vanuit de huidige tab, inclusief het afdrukken of e-mailen van een voertuigfiche.

Voor het aanpassen van bijvoorbeeld de registratiegegevens van het voertuig:

1. klikt u onder de tab ‘Details’
  2. vervolgens in de balk onderaan op 'Aanpassen' om de gegevens op de pagina wijzigen.

Ook onder de tabs 'Foto & Video' en 'Prijs' kan u de 'Aanpassen'-knop gebruiken om de gegevens te wijzigen.

Vergeet niet te kiezen voor 'Opslaan' of 'Annuleren' eens u klaar bent of als u de veranderingen toch niet wil opslaan. Zo kan u ieder voertuig bewerken naar wens.

Merk op: als u navigeert naar de tab Publicaties, kan u in de pagina zelf klikken om veranderingen aan te brengen en komt er onderaan nog een optie bij om te 'Depubliceren'. Als u hierop drukt worden alle momenteel actieve publicaties van de auto ongedaan gemaakt.

Merk op: de tab 'Opportuniteiten' is puur informatief en kan niet rechtstreeks bewerkt worden.