De details van een voertuig staan op de specifieke pagina van dat voertuig in het Stock-overzicht. Daar kan u ook de gegevens van het voertuig gaan bewerken.

Klik op Stock om naar het overzicht te gaan van de voertuigen en hun informatie.

Als er teveel resultaten worden weergegeven, kan u de zoekbalk en/of filters gebruiken om de resultaten te verfijnen. Voor meer informatie hierover, zie ook FAQ: Hoe vind ik specifieke (soorten) voertuigen terug? Welke zoekmethoden zijn er? Hoe werken filters?.
U kan navigeren naar de zoekresultaten op een volgende of vorige pagina met behulp van de pijltjes die rechts boven- en onderaan de pagina staan indien nodig.

Onderaan het scherm staat een balk met acties die momenteel grijs staan. Zie FAQ: Hoe kan ik acties uitvoeren op meerdere voertuigen, leads, … tegelijkertijd? als u hier meer informatie over wil.

U kan de gegevens van voertuigen ook aanpassen via ‘Importeren’, maar dit is ingewikkeld. Zie hiervoor FAQ: Hoe kan ik een auto toevoegen aan mijn inventaris / stock?.

Vind het gewenste voertuig in de lijst en klik erop om de pagina voor dit voertuig te openen. Merk op: alleen voertuigen die de status 'Niet Te Koop' of 'Te Koop' hebben, kunnen tot in de diepte aangepast worden - van voertuigen die verkocht of gereserveerd zijn moeten de gegevens namelijk al vast liggen.

U vindt op de pagina van het voertuig de tabs 'Details', 'Foto & Video', 'Prijs', 'Publicaties' en 'Opportuniteiten'. Onderaan het scherm vindt u opnieuw een balk terug met acties die u kan ondernemen voor dit voertuig vanuit de huidige tab, inclusief het afdrukken of e-mailen van een voertuigfiche.

Voor het aanpassen van bijvoorbeeld de registratiegegevens van het voertuig, klikt u onder de tab ‘Details’ in de balk onderaan op 'Aanpassen' om de gegevens op de pagina wijzigen. Ook onder de tabs 'Foto & Video' en 'Prijs' kan u de 'Aanpassen'-knop gebruiken om de gegevens te wijzigen.

Vergeet niet te kiezen voor 'Opslaan' of 'Annuleren' eens u klaar bent of als u de veranderingen toch niet wil opslaan. Zo kan u ieder voertuig bewerken naar wens.

Merk op: als u navigeert naar de tab Publicaties, kan u in de pagina zelf klikken om veranderingen aan te brengen en komt er onderaan nog een optie bij om te 'Depubliceren'. Als u hierop drukt worden alle momenteel actieve publicaties van de auto ongedaan gemaakt.

Merk op: de tab 'Opportuniteiten' is puur informatief en kan niet rechtstreeks bewerkt worden.