Als u uw wachtwoord niet meer weet, kan u  het loginscherm klikken op ‘Wachtwoord vergeten?’ om een nieuw wachtwoord aan te vragen.

Als dit niet werkt, of als u uw gebruikersnaam niet meer weet en niet kan inloggen, kan u contact opnemen met het supportteam van Carflow via mail (contactgegevens onderaan). Laat hen zeker het volgende weten:

• voor welke garage u werkt
  • logingegevens die u zich nog herinnert
  • dat u uw wachtwoord of gebruikersnaam niet weet.

Onze supportmedewerker kan het wachtwoord voor uw gebruikersprofiel resetten. Het nieuwe wachtwoord voor uw gebruikersnaam zal aan u doorgegeven worden zodat u kan inloggen. Na het inloggen kan u dan zelf een nieuw wachtwoord instellen.

Een nieuw wachtwoord instellen binnen CFM verloopt via de volgende procedure:
(1) Klik op het tandwielicoontje rechts bovenaan, daarna op 'Algemeen'.
(2) Klik in de instellingenpagina bovenaan rechts op de tab 'GEBRUIKERS'. Vind uw naam in de lijst van gebruikers, en klik erop.
(3) Klik in de gebruikerspagina op het potloodicoontje rechtsboven om de gegevens aan te passen. Vul een nieuw wachtwoord in bij WACHTWOORD, en vul hetzelfde wachtwoord in bij BEVESTIG WACHTWOORD, druk dan op de groene knop 'OPSLAAN' rechtsboven om de wijziging door te voeren.