Contactenoverzicht

Gewijzigd op Thu, 08 Dec 2022 om 12:20 PM

Bij deze artikel een korte uitleg over de contacten overzicht van uw Carflow account.

Hoe de contacten overzicht in uw Carflow account te bekijken

Via de Contacten-knop komt u bij het Contacten overzicht.

Onder Contacten kan u alle relevante informatie bijhouden over de personen en bedrijven waarmee u in aanraking komt bij het zakendoen.

U kan individuele contacten aanmaken vanuit de lichtblauwe plusknop links bovenaan, en u kan de contacten ook groeperen in contactgroepen via het overzicht.

Hoe contacten groeperen

Klik op 'Contact groepen' bovenaan, en dan te klikken op de groene knop 'CONTACT GROEP TOEVOEGEN' die op de pagina bovenaan verschijnt. U kan de groep dan een naam geven en er alle gewenste contacten aan toevoegen. Dit is handig als u bijvoorbeeld een snel overzicht wil hebben van de verschillende mensen binnen eenzelfde organisatie, of als u klanten wil ordenen volgens een bepaald kenmerk.

Contacten overzicht

Bij de contacten overzicht kan u ook volgende informatie zien:

• aantal dagen in 'behandeling'

• Hoeveel keren 'verloren'

• Hoeveel keren 'gewonnen'

Filters

Er zijn ook geavanceerde filters aanwezig om zo snel mogelijk de gewenste contact terug te vinden.

Contacten downloaden

Het is ook mogelijk om al uw contacten te downloaden door op de grijze onderste knop 'downloaden' te drukken.