Via de Contacten-knop komt u bij het Contactenoverzicht.

Onder Contacten kan u alle relevante informatie bijhouden over de personen en bedrijven waarmee u in aanraking komt bij het zakendoen. U kan individuele contacten aanmaken vanuit de lichtblauwe plusknop links bovenaan, en u kan de contacten ook groeperen in contactgroepen via het overzicht.

Dit doet u door te klikken op 'Contact groepen' bovenaan, en dan te klikken op de groene knop 'CONTACT GROEP TOEVOEGEN' die op de pagina bovenaan verschijnt. U kan de groep dan een naam geven en er alle gewenste contacten aan toevoegen. Dit is handig als u bijvoorbeeld een snel overzicht wil hebben van de verschillende mensen binnen eenzelfde organisatie, of als u klanten wil ordenen volgens een bepaald kenmerk. Eens aangemaakt, zal de contactgroep in het overzicht verschijnen onder 'Contact groepen'.

Onder 'Contacten' vindt u een overzicht van de individuele contacten. Via de zoekbalk en blauwe filterknop bovenaan kan u specifieke resultaten opzoeken in de lijst. Voor meer informatie over zoeken, zie FAQ: Hoe vind ik specifieke (soorten) voertuigen terug? Welke zoekmethoden zijn er? Hoe werken filters?.

Onder de zoekbalk en filteropties staan links sorteringsopties, en rechts staat vermeld hoeveel resultaten er zijn en welke ervan momenteel op de pagina vertoond worden. Standaard worden er tot 10 resultaten op een pagina vertoond om alles overzichtelijk te houden. Als u naar een vorige of volgende pagina wil gaan, dan kan u daarvoor de twee pijltjes gebruiken vlak naast de aanduiding van het aantal resultaten.

Bij elk contact kan u de naam en algemene gegevens zien. U kan op een contact klikken als u de informatie voor dit contact nader wil bekijken, of wil aanpassen of aanvullen (via het potloodicoontje rechts bovenaan op de tab DETAILS van de contactpagina).

Vanop de contactpagina kan u terugkeren naar het overzicht via het lijsticoontje rechtsboven, of navigeren naar een voorgaand of volgend resultaat in de lijst via de twee pijltjes daaronder.