Wanneer u op een voertuig klikt in het overzicht Stock, dan wordt u naar de voertuigpagina geleid.

Op de voertuigpagina vindt u in de grijze balk bovenaan links een knop om terug te keren naar het overzicht. Daarnaast staat de naam van het voertuig, en twee pijltjes waarmee u gemakkelijk naar de voertuigpagina van de volgende of vorige auto in de lijst kan gaan zonder terug te keren naar het overzicht.

Op de pagina zelf kan u bovenaan algemene gegevens over de auto zien in een specifieke kleur die overeenkomt met de huidige status van de auto (Niet te koop, Te koop, Gereserveerd of Verkocht). Links ziet u een foto, de naam van de auto, de systeemcode (ID), het chassisnummer en eventueel een interne referentiecode die in het systeem geregistreerd zijn voor dit voertuig. Daaronder staan algemene specificaties zoals de datum van eerste registratie, de kilometerstand, het brandstoftype, het transmissietype, het carrosserietype en de buitenkleur. Rechts daarvan vindt u informatie over de prijzen terug als die zijn ingegeven, voor particulieren (B2C) en handelaars (B2B). De laatste velden verder rechts in de verkoopskleur zijn de Car-Pass-aanvraagknop en de verkoopstatusknop.

U kan de Car-Pass-aanvraagknop gebruiken om een Car-Passlink aan te vragen voor deze auto, op voorwaarde (1) dat alle algemene specificaties van het voertuig correct en volledig zijn ingegeven, (2) dat u uw BTW-nummer heeft ingegeven in de instellingen (onder Algemeen > tab VESTIGINGEN > onderdeel Wettelijke informatie) en (3) dat u de logingegevens die u krijgt van Car-Pass heeft ingegeven in de instellingen (onder Stock > tab Algemeen > onderdeel Car-Pass).

Met de verkoopstatusknop kan u de verkoopstatus van de auto aanpassen; merk daarbij op dat enkel de gegevens van auto's met de status 'Niet te koop' en 'Te koop' gewijzigd kunnen worden. Door een auto op 'Niet te koop' te zetten, kan u de gegevens vrij en volledig aanvullen en aanpassen vóórdat u de auto te koop aanbiedt op een of meerdere mediaplatformen. De gegevens van auto's die gereserveerd of verkocht zijn, zouden al lang in orde moeten zijn - daarom kan u auto’s met die statussen niet aanpassen.

In de witte vlakken uiterst rechts bovenaan vindt u tenslotte een paar algemene gegevens terug zoals hoeveel dagen de auto reeds in Stock staat, bij hoeveel leads de auto betrokken is, en naar hoeveel platformen de auto gepubliceerd is.

Vervolgens ziet u 'Details', 'Foto & Video', 'Prijs', 'Publicaties' en 'Opportuniteiten'. Dit zijn de titels van verschillende tabs; als u op één van deze opties klikt krijgt u gegevens te zien op de pagina die overeenstemmen met de titel. Zoals gezegd kunnen de gegevens ook gewijzigd worden als de auto de verkoopstatus 'Te koop' of 'Niet te koop' heeft. U vindt dan in de grijze balk onderaan de lichtblauwe knop 'Aanpassen' terug, die ervoor zorgt dat letter- en cijfergegevens op de pagina bewerkbaar worden. Als de auto een andere verkoopstatus heeft, vindt u alleen de knoppen terug die standaard beschikbaar zijn, zoals 'Verwijderen', 'Email', 'Afdrukken', 'Kopieer'.

Details: voor het publiceren van voertuigen en vooral het opvragen van Car-Pass-informatie is het heel belangrijk dat alle informatie over het voertuig zo accuraat mogelijk is voordat de auto gepubliceerd wordt of de link met Car-Pass opgevraagd wordt. Alle informatie onder het onderdeel ALGEMENE SPECIFICATIES van tab Details moet zeker volledig zijn en de Kilometerstand mag vanaf 100 km niet worden afgerond. Als Car-Pass een kilometerstand doorkrijgt met nullen aan het einde, dan wordt automatisch verondersteld dat het gaat om een afgerond getal ipv het daadwerkelijke getal en wordt de voertuiginformatie bijgevolg niet goedgekeurd door Car-Pass.

Onder het onderdeel DETAILS vindt u ook een veld met de naam 'Interne Referentie' terug. Hier kan u een code ingeven waarmee u het voertuig zelf kan herkennen. Dit veld is belangrijk als u voertuigen wil toevoegen of aanpassen in het systeem via een Excelbestand. Zie voor meer informatie FAQ: Hoe kan ik een auto toevoegen aan de stock?.

Foto & Video: foto's kan u toevoegen vanop een computer of aangesloten apparaat door op de rechthoek met het plusteken te klikken. Als u een link wil toevoegen voor een video van het voertuig die u op Youtube of Vimeo heeft gepubliceerd, klik dan eerst op de lichtblauwe knop 'Aanpassen' linksonder (als de auto bewerkt kan worden) om het invulveld voor de link te doen verschijnen, en klik tenslotte op 'Opslaan' linksonder wanneer u klaar bent.

Prijs: stel eerst bovenaan de juiste verkoopsbestemming in; zo kan u een prijs instellen voor consumenten of handelaars of beide. Als de plugin of website waarnaar u deze auto wil publiceren ingesteld is om prijs- en promolabels in te lezen, dan kan u die labels ook onder deze tab toevoegen om ze te vertonen. Zie voor meer informatie FAQ: Hoe kan ik een label toevoegen aan auto's die ik publiceer naar mijn stock-plugin?.

Publicaties: hier vindt u de platformen terug waar u de auto naar kan publiceren. De platformen die u aan Carflow heeft aangegeven als vertrouwde partners zullen beschikbaar staan. Aan de connecties met sommige platformen wordt nog gewerkt. Als u verbinding wil maken met een publicatieplatform dat momenteel niet beschikbaar is, stuur dan een mail met uw aanvraag naar het supportteam van Carflow via support@carflowmanager.be. Verbinding maken met een nog niet geactiveerd platform kan gratis.

Opportuniteiten: als de auto betrokken is in een lead / opportuniteit die geregistreerd is in Carflow Manager, dan kan u onder deze tab informatie terugvinden over de opportuniteit, de datum, haar status, de klant en eigenaar. Indien toepasselijk zal ook andere informatie zoals biedingen vertoond worden.