Druk op de blauwe plusknop, druk dan op de knop ‘Taak’.

U ziet enkele kerngegevens voor de aanmaak van de nieuwe taak.

WAT MOET ER GEDAAN WORDEN?

Hier kan u deze taak een titel geven die de taak kort omschrijft. Onder het invulveld van de titel ziet u twee icoontjes.

Door het oogicoontje aan te klikken kan u aangeven dat het gaat over een privé-aangelegenheid. Als dit een taak is waarbij een ontmoeting met een andere persoon zal plaatsvinden, dan kan u het gespreksicoontje aanklikken. Verder kan u rechts ook aangeven over welk type taak het gaat: 'Terug bellen', 'Afspraak', 'Opvolgen' of (meer algemeen) 'Taak'.

WANNEER WENST U DIT TE DOEN?

Hier kan u de datum en het tijdstip aangeven waarop de taak moet beginnen, en de duur die de taak waarschijnlijk in beslag zal nemen. U kan eventueel ook een opmerking toevoegen.

WIE IS VERANTWOORDELIJK?

Hier kan u de gebruiker selecteren aan wie deze taak toegewezen moet worden.

Klik op 'OPSLAAN' rechtsboven om je te laten leiden naar de pagina van de nieuwe taak in het takenoverzicht.