Onderdeel VESTIGINGEN.

VESTIGING: Indien u meerdere vestigingen heeft, kan u hier kiezen voor welke vestiging u het gegevensoverzicht wil zien.

Door te drukken op het potloodicoontje rechts, kan u de gegevens in het overzicht gaan bewerken. Wanneer u klaar bent met bewerken, kan u op 'OPSLAAN' klikken waar het potloodicoontje stond.

Basisgegevens omvatten NAAM van het bedrijfsaccount (verplicht), STRAAT (verplicht), HUISNUMMER (verplicht), POSTCODE (verplicht), STAD (verplicht), LAND (verplicht), TELEFOON, FAX, EMAIL, LEADNOTIFICATIE MAILS (e-mailadres waar u notificaties over leads ontvangt) en WEBSITE.

Wettelijke gegevens omvatten OFFICIËLE DEALERNAAM, BTW NUMMER (verplicht), BANK, PLAATS, IBAN, BIC, FSMA, MEZ INSCHRIJVING en BOEKHOUDMAILS (e-mailadres van uw boekhouding).

Andere instellingen zijn een logo dat u kan opladen om te vertonen op documenten en eventueel een lengte- en breedtegraad voor uw winkellocatie.

Onderdeel OPENINGSUREN.

VESTIGING: Indien u meerdere vestigingen heeft, kan u hier kiezen voor welke vestiging u de openingsuren wil weergeven.

TYPE: Hier kan u kiezen of u de openingsuren wil selecteren voor de verkoop of de naverkoop.

Door te drukken op het potloodicoontje rechts, kan u de gegevens in het overzicht gaan bewerken. Wanneer u klaar bent met bewerken, kan u op 'OPSLAAN' klikken waar het potloodicoontje stond.

Onderaan het overzicht kan ook een opmerking worden toegevoegd.

Onderdeel GEBRUIKERS.

VESTIGING: Indien u meerdere vestigingen heeft, kan u hier kiezen voor welke vestiging u de gebruikersprofielen wil zien.

+ GEBRUIKER: Als u een Admin-gebruiker bent kan u hier andere gebruikers toevoegen. Om een gebruiker inactief te zetten, moet u de gebruiker aanklikken in de lijst, drukken op het potloodicoontje rechts, het vinkje bij 'Is actief' uitklikken en dan drukken op 'OPSLAAN' waar het potloodicoontje stond.

Als er meer dan 10 gebruikers in de lijst staan, kan u wisselen tussen de pagina's van de lijst via de paginanummers onderaan of de pijltjes in de hoek van de lijst.

Om gebruikersgegevens aan te passen, klikt u de gebruiker aan in de lijst, klikt u rechts op het potloodicoontje en wijzigt u de gegevens, en wanneer u klaar bent klikt u op 'OPSLAAN' waar het potloodicoontje stond.