Let op: Dit artikel is gebaseerd op de Expert-versie van Carflow Manager. Mogelijke functionaliteiten hangen af van uw licentie en/of de rechten die u zijn aangewezen.
Als u geen toegang heeft tot een specifiek onderdeel van uw pakket neem dan contact op met de verantwoordelijke van het admin-account of onze support afdeling.

VESTIGINGEN

Indien u meerdere vestigingen heeft, kan u hier kiezen voor welke vestiging u het gegevensoverzicht wil zien.

Door te drukken op het potloodicoontje rechts, kan u de gegevens in het overzicht gaan bewerken. Wanneer u klaar bent met bewerken, kan u op 'OPSLAAN' klikken waar het potloodicoontje stond.

Basisgegevens omvatten volgende velden:

• NAAM van het bedrijfsaccount (verplicht)
  • STRAAT (verplicht)
  • HUISNUMMER (verplicht)
  • POSTCODE (verplicht)
  • STAD (verplicht)
  • LAND (verplicht)
  • TELEFOON
  • FAX
  • EMAIL
  • WEBSITE

Wettelijke gegevens omvatten volgende velden:

• OFFICIËLE DEALERNAAM
  • BTW NUMMER (verplicht)
  • BANK
  • PLAATS
  • IBAN
  • BIC
  • FSMA
  • MEZ INSCHRIJVING
  • BOEKHOUDMAILS (e-mailadres van uw boekhouding).

Andere instellingen zijn een logo dat u kan opladen om te vertonen op documenten en eventueel een lengte- en breedtegraad voor uw winkellocatie.

OPENINGSUREN

VESTIGING: Indien u meerdere vestigingen heeft, kan u hier kiezen voor welke vestiging u de openingsuren wil weergeven.

TYPE: Hier kan u kiezen of u de openingsuren wil selecteren voor de verkoop of de naverkoop.

Door te drukken op het potloodicoontje rechts, kan u de gegevens in het overzicht gaan bewerken. Wanneer u klaar bent met bewerken, kan u op 'OPSLAAN' klikken waar het potloodicoontje stond.

Onderaan het overzicht kan ook een opmerking worden toegevoegd.

GEBRUIKERS

VESTIGING: Indien u meerdere vestigingen heeft, kan u hier kiezen voor welke vestiging u de gebruikersprofielen wil zien.

+ GEBRUIKER: Als u een Admin-gebruiker bent kan u hier andere gebruikers toevoegen en aanpassen.

• Aanpassen van wachtwoorden
  • Nieuwe Gebruikers toevoegen
  • Oude Gebruikers inactief zetten
  • Rechten toekennen

Let op: Gebruikers kunnen niet verwijderd worden. Enkel maar inactief of deze te recycleren naar een nieuwe.

Als er meer dan 10 gebruikers in de lijst staan, kan u wisselen tussen de pagina's van de lijst via de paginanummers onderaan of de pijltjes in de hoek van de lijst.