Document uploaden onder een opportuniteit

Gewijzigd op Mon, 05 Dec 2022 om 11:13 AM

Hierbij een korte uitleg over hoe een document uploaden bij een lead bij uw Carflow account.

Hoe een document onder een opportuniteit uploaden

Klik op de knop 'Documenten' op de leadpagina om een document te uploaden.

Upload uw document:

Toegelaten bestandsextensies: "jpg", "jpeg", "png", "img", "pdf", "doc", "docx", "xls", "xlsx", "txt", "msg", "html".

Download de geüploade document door op het pijltje te drukken:

Verwijder het document door op de vuilbak icoontje te klikken:

Het is ook mogelijk om te filteren op Documents om al de geüploade documenten te zien:

Belangrijk! Het is beter om de naam van uw document eerst op uw computer aan te passen, deze kan niet in uw Carflow account worden gewijzigd.

Belangrijk!
-Je kan een of meerdere documenten uploaden.
-In de log kan u zien welk document geüpload werd en door wie deze geüpload werd. Ook wanneer een document werd verwijderd.