Let op: Dit artikel is gebaseerd op de Expert-versie van Carflow Manager. Mogelijke functionaliteiten hangen af van uw licentie en/of de rechten die u zijn aangewezen.
Als u geen toegang heeft tot een specifiek onderdeel van uw pakket neem dan contact op met de verantwoordelijke van het admin-account of onze support afdeling.

Met het Carflow Manager-systeem willen wij de dealers een bepaalde graad van autonomie/digitalisering aanbieden.

Dit doen we door Lead Parsing aan te bieden. Hiermee is het mogelijk om leads van allerlei verschillende portalen/mediapartners te verzamelen in 1 overzicht. Dit terwijl jullie hiervan persoonlijk op de hoogte gesteld worden via mail.

Om dit waar te maken moet er eerst het één en ander ingesteld worden in jullie mailservice.

Gmail

Hier kan je in meer details de forward bepalen.

Wat wij jullie voorstellen

1- Gebruik een centrale e-mail voor leads door te geven in AS24, 2de hands en GoCar.

2- Zet een mail forward op basis van de uitleg bovenaan waar alle e-mails naar onze e-mail gestuurd worden.

Outlook

Krijg je de leads van de portalen in Outlook? Als ja, zou je de volgende stappen kunnen uitvoeren:

In outlook zou je 'Rules' moeten gebruiken en niet Forwarding gedeelte.
Hier kan je een video zien: https://www.youtube.com/watch?v=5DAZ4MQu_nY

Stappen media partners fwd:
  1. Open de instellingen en geef "Regels" in, in de zoekopdracht.
  2. Geef de regel een naam. Bv. Leads van Autoscout naar Carflow
  3. Voorwaarde toevoegen: e-mailadres van mediapartner waarvan de leads ontvangen worden
    Bv: no-reply@rtm.autoscout24.com
  4. Action / Actie: Forward naar mailadres Carflow: Bv: leads+2755@carflowmanager.be
  5. 'Verwerken van meer regels stoppen' aanvinken

Let op! als je meer dan één type lead ontvangt van een mediapartner en het e-mailadres verschilt, dan moet je hier ook een regel toevoegen.