Let op: Dit artikel is gebaseerd op de Expert-versie van Carflow Manager. Mogelijke functionaliteiten hangen af van uw licentie en/of de rechten die u zijn aangewezen.
Als u geen toegang heeft tot een specifiek onderdeel van uw pakket neem dan contact op met de verantwoordelijke van het admin-account of onze support afdeling.

Er zijn 2 manier om offertes toe te voegen aan een lead.

1. De eerste manier zal zijn wanneer je de lead nog aan creëren bent.

Voor dat deze opgeslagen wordt krijg je de optie om al een offerte toe te voegen.

Als je hier op de knop "voeg offerte toe" drukt krijg je het offerte-formulier voorgeschoteld:

2.  De 2e manier is via de knop "Leads" in de actiebalk en vervolgens een bestaande lead te kiezen in uw weergave.
Deze doet u open om daarna op "Offerte" te drukken.

FORMULIER OFFERTE

VOERTUIG INFORMATIE

Via deze zoekfunctie geef je een wagen op die in uw stock staat.

Selecteer de wagen waarop een offerte gecreëerd moet worden

PRIJS DETAILS

Voertuig: Moest er nog een verschillende startprijs van het voertuig zijn dan kan je dit hier nog aanpassen.

Promoties: Je kan hier eventueel een korting toekennen. Dit kan zowel in vorm van percentage zijn als een vast bedrag.

Accessoires: Moesten er al accessoires gecreëerd zijn door jullie in de instellingen dan kunnen jullie deze hier koppelen aan de offerte.

Moest u er nog geen hebben gemaakt kan u ook via de "voeg een accessoire toe"-knop on the spot eentje creëren.

Onderhoud: Stel hier de btw waarde in voor de KVI. In de instellingen kan je de beschrijving hiervan aanpassen.

Overname: Deze tab geeft de overname weer indien u dit al heeft aangevuld.

Voorschot: Geef het eventuele voorschot van de klant hier aan. zowel percentueel gezien als een vast bedrag

Andere: Je geeft hier eventueel een geldigheidsdatum op alsook (interne) opmerkingen.