Leadpagina

Gewijzigd op Thu, 17 Nov 2022 om 03:50 PM

Bij deze artikel een korte uitleg van de leadpagina die u in uw Carflow account ziet.

Leadpagina

Wanneer u op een lead klikt in het overzicht Leads, dan komt u op de leadpagina terecht.

Op de leadpagina kan u bovenaan algemene gegevens over de lead zien in een specifieke kleur die overeenkomt met de huidige status van de lead (In Behandeling, Gewonnen of Verloren).

U ziet de naam van het contact van wie de lead afkomstig is, de systeemcode, de verantwoordelijke, het type lead en de bron.

Als er overnames, testritten of offertes geregistreerd zijn onder deze lead dan staan deze per datum geregistreerd.

Onder de gegevens vindt u een horizontale balk met een aantal knoppen terug. De knoppen staan u toe om een bepaald element aan deze lead toe te voegen of een actie te ondernemen.

Offerte: als de klant één van uw auto's wil kopen, dan kan u via deze knop een offerte opstellen voor het te verkopen voertuig en deze registreren in de lead.

Proefritals de klant één van uw auto's wil uitproberen, dan kan u via deze knop de gegevens voor een testrit registreren in de lead.

Overname: als de klant een auto heeft die u kan en wil overnemen, dan kan u via deze knop een overname toevoegen aan de lead.

Note: u kan een opmerking toevoegen die zal verschijnen in de lijst van alle acties en wijzigingen onderaan de leadpagina. Zo kan u commentaar geven bij het verloop van deze lead of geheugensteuntjes aanmaken naast de deadlines.

Email: langs deze knop kan u een email rechtstreeks naar de klant sturen en er een offerte, een contract of een testrit aan toevoegen en deze naar de klant sturen.