Klik links op de Leads-knop om naar het overzicht te gaan.

Bovenaan kan u het type overzicht kiezen. U kan een overzicht van de leads raadplegen, waarbij u alle gegevens kan bekijken omtrent een bepaalde opportuniteit, opvolging of interesse van een consument. Daarnaast kan u een overzicht raadplegen van de offertes die zijn aangemaakt als onderdeel van bestaande leads. Offertes zijn uiteraard gelinkt aan specifieke auto's.

De items in de lijst worden steeds weergegeven volgens de achternaam en voornaam van contacten die aan de lead zijn gekoppeld. Als u wil zoeken op de naam van de klant, dan kan u deze ingeven in de zoekbalk van het overzichttype Leads (‘Zoek een opportuniteit’). Als u wil zoeken op de naam van een auto, dan kan u deze ingeven in de zoekbalk van het overzichttype Offertes (‘Zoek een offerte’). U kan zoekresultaten steeds verfijnen door gebruik te maken van de 'Filter'-knop rechts van de zoekbalk. Voor meer informatie over opzoeken, zie FAQ: Hoe vind ik specifieke (soorten) voertuigen terug? Welke zoekmethoden zijn er? Hoe werken filters?.

In het overzicht van de leads kan u op een item in de lijst klikken om naar de leadpagina te gaan.

U kan ook de vakjes links van elke lead in de lijst aanklikken om individuele leads te selecteren, of het vakje bovenaan naast Sortering aanklikken om alle leads te selecteren. Zodra één of meer leads geselecteerd zijn, kan u gebruik maken van de knoppen onderaan.

Via de knop 'Downloaden' kan u een Excel-overzichtje downloaden met algemene gegevens omtrent elke geselecteerde lead: de systeemcode, de verantwoordelijke, de datum van aanmaak en laatste wijziging, de bron en/of campagne gekoppeld aan deze lead, de huidige status, de huidige deadline en de gekoppelde contacten.

Via de knop 'Toewijzen Aan' kan u een specifieke vestiging of gebruiker aanduiden als verantwoordelijke voor de geselecteerde lead(s). Merk op: als uw selectie al aan een verantwoordelijke was toegewezen, en eventueel zelfs al was afgewerkt, dan zal de status van de lead veranderen naar 'Nieuw' en zal de lead nu aan de nieuwe verantwoordelijke zijn toegewezen.

In het overzicht van de offertes kan u op een item in de lijst klikken om onmiddellijk toegang te krijgen tot de offertepagina. U kan ook de vakjes links van elke offerte in de lijst aanklikken om de offerte te selecteren, of het vakje bovenaan naast Sortering aanklikken om meteen alle offertes te selecteren. Zodra u een selectie heeft gemaakt, kan u gebruik maken van de knop Downloaden onderaan in het overzicht om een Excelbestand te downloaden met algemene gegevens omtrent de geselecteerde offerte(s). De gegevens omvatten de systeemcode van de offerte, de code van de opportuniteit, de aanmaakdatum, de aanmaker en vestiging, de huidige status, en informatie over het voertuig, de klant, de betaling en het eventuele klantvoertuig om over te nemen.