Druk op de blauwe plusknop, druk dan op de knop 'Overname'.

Gezien overnames altijd geregeld worden binnen een deal met een contact, wordt u automatisch doorverwezen naar het aanmaken van een lead.

Zie FAQ: Hoe kan ik een opportuniteit / lead aanmaken? Hoe volg ik een deal op in het systeem? voor meer informatie over het aanmaken van een lead.

Zie Info: Overname aanmaken voor meer informatie over het proces voor het toevoegen van een overname eens de lead is aangemaakt.