Druk op de blauwe plusknop, druk dan op de knop ‘Contact’.

Geef eerst het contact dat u wenst toe te voegen in in de zoekbalk 'Zoek een contact', om te controleren dat dit contact nog niet bestaat in het systeem. Als u het contact in de resultaten terugvindt, kan u op het zoekresultaat klikken om naar de pagina van dat contact te gaan.

Als u het contact niet terugvindt in de resultaten, dan kan u op de groene '+ CONTACT' knop klikken om het nieuwe contact aan te maken.

U wordt naar een nieuwe pagina geleid met enkele onderdelen.

CONTACT: hier kan u de juiste titel selecteren (de aanspreking voor een persoon, dan wel de aanduiding 'Bedrijf'), de naam (en voor een bedrijf, het rijksregisternummer) en contactgegevens ingeven. Minstens één e-mailadres of telefoonnummer voor het contact is vereist. U kan ook een adres bijhouden.

FINANCIEEL: hier kan u een BTW-percentage en BTW-nummer voor de klant bijhouden.

CATEGORIEËN: als het contact tot de Opel-groep behoort, kan u hier aangeven tot welk segment het contact behoort en welke fleet code deze heeft.

OVERZICHT MARKETING OPT-INS PER KANAAL EN PER VERZENDER: hier kan u bijhouden langs welke soort communicatiemethode(s) en van welke afzender(s) het contact eventueel marketinginformatie wou ontvangen. Ook kan u hier (als het over een persoon binnen een bedrijf gaat) aangeven welke functie hij/zij heeft in het bedrijf, tot welk bedrijf hij of zij behoort, zijn of haar geboortedatum en leeftijd, en de contactgroep(en) waartoe hij/zij behoort. U kan ook opmerkingen toevoegen.

Helemaal onderaan kan u aanvinken dat het contact 'Is geblokkeerd'. Wanneer een contact geblokkeerd is, kan het niet gekoppeld worden aan een lead / opportuniteit: zo voorkomt u dus dat er een deal wordt gemaakt met dit contact via CFM. U kan dit ook later instellen door naar de contactpagina in het overzicht Contacten te navigeren.

Klik op ‘Opslaan’ om naar de pagina van dit nieuw aangemaakte contact in het overzicht Contacten geleid te worden.