Let op: Dit artikel is gebaseerd op de Expert-versie van Carflow Manager. Mogelijke functionaliteiten hangen af van uw licentie en/of de rechten die u zijn aangewezen.
Als u geen toegang heeft tot een specifiek onderdeel van uw pakket neem dan contact op met de verantwoordelijke van het admin-account of onze support afdeling.

We starten door op de grote plus-knop te drukken in de linkerbovenhoek.

Vervolgens drukt u op het icoon 'Contact'.

1. Geef eerst het contact dat u wenst toe te voegen in in de zoekbalk 'Zoek een contact', om te controleren dat dit contact nog niet bestaat in het systeem.
  2. Als u het contact in de resultaten terugvindt, kan u op het zoekresultaat klikken om naar de pagina van dat contact te gaan.
  3. Als u het contact niet terugvindt in de resultaten, dan kan u op de groene '+ CONTACT' knop klikken om het nieuwe contact aan te maken.

U wordt naar een nieuwe pagina geleid met enkele onderdelen.

CONTACT: hier kan u alle basis contactgegevens instellen. Minstens één e-mailadres of telefoonnummer voor het contact is vereist.

FINANCIEEL: hier kan u een BTW-percentage en BTW-nummer voor de klant bijhouden.

CATEGORIEËN: als het contact tot de Opel-groep behoort, kan u hier aangeven tot welk segment het contact behoort en welke fleet code deze heeft.

OVERZICHT MARKETING OPT-INS PER KANAAL EN PER VERZENDER: hier kan u bijhouden langs welke soort communicatiemethode(s) en van welke afzender(s) het contact eventueel marketinginformatie wou ontvangen.
Ook kan u hier (als het over een persoon binnen een bedrijf gaat) aangeven welke functie hij/zij heeft in het bedrijf, tot welk bedrijf hij of zij behoort, zijn of haar geboortedatum en leeftijd, en de contactgroep(en) waartoe hij/zij behoort. U kan ook opmerkingen toevoegen.

Helemaal onderaan kan u aanvinken dat het contact 'Is geblokkeerd'. Wanneer een contact geblokkeerd is, kan het niet gekoppeld worden aan een lead / opportuniteit: zo voorkomt u dus dat er een deal wordt gemaakt met dit contact via CFM. U kan dit ook later instellen door naar de contactpagina in het overzicht Contacten te navigeren.

Klik op ‘Opslaan’ om naar de pagina van dit nieuw aangemaakte contact in het overzicht Contacten geleid te worden.