Let op: Dit artikel is gebaseerd op de Expert-versie van Carflow Manager. Mogelijke functionaliteiten hangen af van uw licentie en/of de rechten die u zijn aangewezen.
Als u geen toegang heeft tot een specifiek onderdeel van uw pakket neem dan contact op met de verantwoordelijke van het admin-account of onze support afdeling.

CREATIE VAN TAKEN

1. Taken worden gecreëerd via de grote plus-knop.

(2.) Moest er voor uw account nog geen upgrade gedaan zijn geweest van uw Lead-view dan kan u ook nog steeds Taken creëren via de leads zelf.

TAKENOVERZICHT

Via de taakknop in de grijze balk bovenaan kan u een overzicht terugvinden van alle gecreëerde taken.

• Bovenaan kan u kiezen voor een weergave in kalender- of lijstvorm.
  • Rechts kan u selecteren voor welke gebruiker u de taken wil weergeven.
  • Net boven de weergave kan u kiezen welk type taak u wil laten zien.
  • In de kalenderweergave vindt u ook de mogelijkheid om een tijdstructuur (per maand, week, dag) en tijdsperiode te specificeren.
  • In de lijstweergave kan u kiezen om alle taken te laten zien, of enkel de achterstallige.

Klik in de kalenderweergave op een taak om te zien wanneer:

• deze is ingepland
  • of het gaat over een privétaak
  • of er een afspraak bij betrokken is.

Via 'Details' kan u meer uitgebreide gegevens rond de taak bekijken op de taakpagina, en/of de pagina van de lead waar de taak aan gelinkt is.

In de lijstweergave staat de deadline weergegeven bij elke taak. U kan hier op de taak klikken om onmiddellijk naar de taakpagina en/of de gekoppelde lead te gaan.

PAGINA VAN DE TAAK IN HET TAKENOVERZICHT

• Op de taakpagina kan u links een overzicht zien van de dag waarop het uitvoeren van de taak is voorzien, vanaf het moment van aanvang voor deze taak.
  • Rechts daarvan ziet u de gegevens die momenteel bij deze taak geregistreerd zijn zoals de titel, het type en een klikbare aanduiding voor een eventuele privéaangelegenheid of ontmoeting betrokken bij de taak, vervolgens de datum, het tijdstip en de duurtijd die voorzien zijn voor de taak, een eventuele opmerking en een selectie van de verantwoordelijke voor deze taak.
  • Als de taak aan een lead is gekoppeld, wordt deze lead onderaan vermeld.

Helemaal rechts staan tenslotte vier knoppen.

• U kan aangeven dat de taak is afgewerkt door op de blauwe knop 'AFGEWERKT' te klikken.
  • Ook kan u de gegevens omtrent de taak aanpassen door op het potloodicoontje te drukken .
  • de taak dupliceren door op het icoontje met twee papieren te klikken.
  • of de taak verwijderen via het vuilnisbakicoontje.