Een aantal knoppen blijven beschikbaar terwijl u door het platform navigeert. Deze knoppen worden ook wel de ‘actieknoppen’ genoemd. Ze bevinden zich steeds in dezelfde posities op het scherm. Naargelang uw abonnement zal u meer of minder knoppen zien: de Expert-versie bevat alle knoppen, de Pro-versie bevat een groot aantal en de Go-versie bevat het kleinste aantal. In dit artikel zullen alle mogelijke knoppen overlopen worden.

Bovenaan vindt u een grijze balk. Rechts staan een knop in de vorm van een cirkel met een figuurtje waarmee u kan uitloggen, (indien opgenomen in uw abonnement) een knop in de vorm van een klembord waarmee u een overzicht van taken kan raadplegen, en een knop in de vorm van een tandwiel waarmee u uw instellingen kan wijzigen.

Verticaal links kan u in de actiebalk een aantal van de volgende knoppen terugvinden, afhankelijk van uw abonnement:

De '+'-knop laat de gebruiker toe een auto toe te voegen aan Stock, een opportuniteit toe te voegen aan Leads, een contact toe te voegen aan Contacten, een auto-overname via een lead toe te voegen aan Overnames, en een taak toe te voegen aan het taakoverzicht.

De Dashboard-knop brengt de gebruiker terug naar het Dashboard.

De Leads-knop brengt de gebruiker naar een overzicht van opportuniteiten voor opvolging.

De Stock-knop brengt de gebruiker naar een overzicht van voertuigen in stock.

De Trading-knop brengt de gebruiker naar een overzicht van voertuigen die aangekocht kunnen worden van andere handelaars via CFM.

De Contacten-knop brengt de gebruiker naar een overzicht van alle contacten.

De Overnames-knop brengt de gebruiker naar een overzicht van alle auto-overnames.

De Inzichten-knop brengt de gebruiker naar een overzicht waar gegevens omtrent verkoop en voorraad kunnen worden opgevraagd en gedownload.

De vraagtekenknop roept een schermpje op waar de gebruiker een bericht kan opstellen naar het supportteam.