In het geval Carflow uw hele website heeft gemaakt, kan het supportteam van Carflow u eventueel verder helpen. Indien u enkel een Carflow-plugin gebruikt maar uw website zelf is niet gemaakt door Carflow, dan kan u terecht bij wie uw website voor u beheert.

Bij een 404- of foutmelding noteert u best wanneer u het probleem eerst heeft opgemerkt; dit helpt vaak om te controleren wat er aan de hand is en wanneer iets veranderd is. In het geval van een 404- of andere foutmelding kan de oorzaak van het probleem zijn dat uw hostingcontract niet meer loopt.

Bij een beveiligingsissue is het probleem mogelijks dat uw SSL-certificaten verlopen zijn. U contacteert dan best uw websitebeheerder voor nieuwe SSL-certificaten.