FAQ: Hoe kan ik voertuigen inkopen van andere dealers via CFM?

Gewijzigd op Thu, 06 Feb 2020 om 12:09 PM

Let op: Dit artikel is gebaseerd op de Expert-versie van Carflow Manager. Mogelijke functionaliteiten hangen af van uw licentie.

Let op: Dit artikel gaat ervan uit dat de gebruiker alle machtigingen heeft om in het platform acties te ondernemen en informatie te bewerken. Indien u geen toegang heeft tot een specifiek onderdeel van uw pakket, kan het zijn dat uw gebruikersprofiel niet alle machtigingen heeft. Deze kunnen aangepast worden door de hoofdaccountgebruiker (Admin) binnen uw bedrijf.

Het inkopen van de voertuigen van andere handelaars in Carflow Manager wordt vergemakkelijkt via Trading.
Klik in de linkerkolom op de knop 'Trading'. Zo gaat u naar het overzicht van de voertuigen die te koop worden aangeboden door andere dealers.

U kan het zoekveld en de filteropties bovenaan gebruiken om te zoeken naar het voertuig dat u wil overnemen. Zie voor meer informatie hieromtrent FAQ: Hoe vind ik specifieke (soorten) voertuigen terug? Welke zoekmethoden zijn er? Hoe werken filters?.
Klik op het voertuig om de details te controleren en eventueel foto’s of een video van het voertuig te bekijken.

Indien u volledig akkoord bent en het voertuig definitief wil kopen, dan klikt u in de horizontale balk onderaan op 'Buy Now' om met de handelaar te communiceren over de aankoop.

Wil u de dealer contacteren om verdere informatie te krijgen, te informeren naar soortgelijke auto's... dan klikt u in de horizontale balk onderaan op 'Contacteer Verdeler'.

In een venster krijgt u de mogelijkheid een mail op te stellen naar de verdeler met een onderwerp en inhoud, waarin automatisch ook de auto die u bekijkt vermeld zal worden. Wanneer u klaar bent, drukt u in het venster op 'VERSTUUR', als u de mail toch liever niet verstuurt drukt u op 'ANNULEER'.