Het inkopen van de voertuigen van andere handelaars in Carflow Manager wordt vergemakkelijkt via Trading.
Klik in de linkerkolom op de knop 'Trading'. Zo gaat u naar het overzicht van de voertuigen die te koop worden aangeboden door andere dealers.

U kan het zoekveld en de filteropties bovenaan gebruiken om te zoeken naar het voertuig dat u wil overnemen. Zie voor meer informatie hieromtrent FAQ: Hoe vind ik specifieke (soorten) voertuigen terug? Welke zoekmethoden zijn er? Hoe werken filters?.
Klik op het voertuig om de details te controleren en eventueel foto’s of een video van het voertuig te bekijken.

Indien u volledig akkoord bent en het voertuig definitief wil kopen, dan klikt u in de horizontale balk onderaan op 'Buy Now' om met de handelaar te communiceren over de aankoop.

Wil u de dealer contacteren om verdere informatie te krijgen, te informeren naar soortgelijke auto's... dan klikt u in de horizontale balk onderaan op 'Contacteer Verdeler'.

In een venster krijgt u de mogelijkheid een mail op te stellen naar de verdeler met een onderwerp en inhoud, waarin automatisch ook de auto die u bekijkt vermeld zal worden. Wanneer u klaar bent, drukt u in het venster op 'VERSTUUR', als u de mail toch liever niet verstuurt drukt u op 'ANNULEER'.