Wanneer een auto niet goed gepubliceerd raakt, kan het zijn dat niet alle informatie juist is ingevuld of niet alle nodige opties momenteel aangeduid staan. Bij het aanmaken van het voertuig om het toe te voegen aan de stock moesten alle gegevens voor het voertuig worden ingevuld. Ook was er bij stap 5 'Publicaties' van het aanmaakproces de mogelijkheid om te kiezen naar welke websites en plugins u dit voertuig wil publiceren. Mogelijk is er in één van deze stappen iets misgelopen waardoor de publicatie niet correct is verlopen. Er kan ook later iets zijn aangepast in de gegevens of instellingen.
Dit kan u controleren en indien nodig aanpassen.

Als een voertuig al is aangemaakt, kan u het terugvinden in het Stock-overzicht door te klikken op de knop Stock in de linkerkolom. Zie indien nodig voor meer info FAQ: Hoe vind ik specifieke (soorten) voertuigen terug? Welke zoekmethoden zijn er? Hoe werken filters?.

Controleer op de pagina van het voertuig bij ‘Details’ eerst of u alle velden correct heeft ingevuld. Kijk zeker de velden na waar een asterisk bij vermeld staat wanneer u linksonder op ‘Aanpassen’ klikt.

Controleer verder ook onder de tab 'Prijs' of de juiste Verkoopsbestemming ingesteld staat (particulier en/of handelaar). Is de prijs voor particulier en/of handelaar goed ingevuld?

Controleer tenslotte onder de tab 'Publicaties' of alle relevante publicatievelden aangeduid zijn en dat er 'GEPUBLICEERD' staat bij elk aangeklikt publicatieplatform.

Als het publicatieprobleem blijft bestaan, zelfs wanneer alle nodige voertuiginformatie correct is ingevuld en alle gewenste publicatiemogelijkheden op 'GEPUBLICEERD' staan, dan neemt u best contact op met het supportteam van Carflow via mail of telefoon. Zij kunnen verder met u nagaan wat de oorzaak van het probleem is en hoe dit opgelost kan worden.