Voertuigpagina

Gewijzigd op Tue, 15 Nov 2022 om 01:23 PM

Bij deze artikel zullen wij u meer info over de voertuigpagina geven.

Voertuigpagina

Wanneer u op een voertuig klikt in het overzicht Stock, dan wordt u naar de voertuigpagina geleid.

Op de voertuigpagina vindt u in de grijze balk bovenaan links een knop om terug te keren naar het overzicht. Daarnaast staat de naam van het voertuig, en twee pijltjes waarmee u gemakkelijk naar de voertuigpagina van de volgende of vorige auto in de lijst kan gaan zonder terug te keren naar het overzicht.

Met de verkoopstatusknop kan u de verkoopstatus van de auto aanpassen; merk daarbij op dat enkel de gegevens van auto's met de status 'Niet te koop' en 'Te koop' gewijzigd kunnen worden. Door een auto op 'Niet te koop' te zetten, kan u de gegevens vrij en volledig aanvullen en aanpassen vóórdat u de auto te koop aanbiedt op een of meerdere mediaplatformen. De gegevens van auto's die gereserveerd of verkocht zijn, zouden al lang in orde moeten zijn - daarom kan u auto’s met die statussen niet aanpassen.

U vindt een Car-Pass-knop waar u een Car-pass kan hernieuwen, in PDF downloaden of direct naar uw Car-Pass account gaan.

In de witte vlakken uiterst rechts bovenaan vindt u tenslotte een paar algemene gegevens terug zoals hoeveel dagen de auto reeds in Stock staat, bij hoeveel leads de auto betrokken is, en naar hoeveel platformen de auto gepubliceerd is.

Vervolgens ziet u 'Details', 'Foto & Video', 'Prijs', 'Publicaties' en 'Opportuniteiten'. Dit zijn de titels van verschillende tabs; als u op één van deze opties klikt krijgt u gegevens te zien op de pagina die overeenstemmen met de titel. Zoals gezegd kunnen de gegevens ook gewijzigd worden als de auto de verkoopstatus 'Te koop' of 'Niet te koop' heeft.

U vindt dan in de grijze balk onderaan de lichtblauwe knop 'Aanpassen' terug, die ervoor zorgt dat de pagina bewerkbaar wordt.