Proefrit aanmaken/inplannen

Gewijzigd op Mon, 05 Dec 2022 om 11:29 AM

Hierbij een korte documentje over hoe een proefrit aan te maken in uw Carflow account.

Een testrit is steeds onderdeel van een lead. Als u een testrit wil opstellen, moet u dus eerst een lead hebben aangemaakt of moet deze al in het systeem bestaan.

Hoe een proefrit aanmaken

Klik op de knop 'Proefrit' op de leadpagina om naar de eerste stap te gaan voor het aanmaken van een nieuwe testrit in het systeem.

Stap 1: Contact

deze wordt automatisch ingevuld.

Stap 2: Voertuig informatie

vul vervolgens de merk van de voertuig en kies voor welke voertuig u een proefrit wenst in te boeken.

Stap 3: Proefrit afspraak

geef tenslotte aan wanneer de testrit aanvangt en wanneer ze afgelopen zal zijn. Als u de duurtijd aangeeft kan het systeem automatisch de eindtijd berekenen aan de hand van de aanvangstijd. Druk dan op 'Toevoegen'.

Een proefrit afspraak werd geboekt, nu kan u deze per e-mail ter bevestiging naar de klant sturen:

De e-mail dat de klant te zien krijgt: