Overname aanmaken

Gewijzigd op Thu, 10 Nov 2022 om 10:17 AM

Hierbij een korte uitleg over hoe een overname in uw Carflow account aanmaken.

Een overname is steeds een onderdeel van een lead, omdat het over een soort deal gaat. Als u een overname wilt toevoegen, moet u dit onder een bestaande lead aanmaken of zelf eerst een lead aanmaken.

Hoe een overname aan te maken

Klik op de knop 'Overname' op de leadpagina om naar de eerste stap te gaan voor het aanmaken van een nieuwe overname in het systeem.

Stap 1: Contact informatie

Deze wordt automatisch ingevuld als u vanuit een lead een overname invult.

Stap 2: Voertuig informatie

Hier kan u alle gegevens invullen over het voertuig dat u overneemt.

Stap 3: Klant onderhandeling

Hier kan u de vraagprijs van de klant invullen en krijgt u de statistische prijs te zien.

Stap 4: Finale overnameprijs

Hier kan u de prijs die u aan de klant biedt en het BTW registreren.